New AD FS Setup for SSO

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
Hi,
We have recently finished setting up ADFS for SSO as per the BJN PDF file online. We have it currently enabled, however users still have to use the normal logins on the standard site and not our landing page as it doesn't authenticate for them. I am not sure if it is something we have missed in the setup, as it is the first time we have configured an ADFS server.

Something else, maybe related i am not sure, new users we created in the AD server is not beng created within the BJN portal, am i missing something, have i not configured something else to allow the AD to sync with BJN?

Any input will be greatly appreciated.

Regards,
Craig
Photo of CIFF

CIFF

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
  • Frustrated

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of CIFF

CIFF

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
Have changed the following IIS setting:

Note Description:

Have changed the following IIS setting:

navigate to: default web site>adfs>ls

Select Windows Authentication and select providers

Move NTLM to the top of the list above negotiate

90% of accounts are now working. Some accounts fail to authenticate correctly with a new error, and some accounts don't work on Chrome for some laptops, but will work on other laptops using Chrome.

I have noticed that users on

the following version of Chrome are not able to use the browser or the Desktop

App: 49.0.2623.87 m

I have the following Chrome

version and both work fine for me: 48.0.2564.116 m

Photo of Amar@BJSupoort

Amar@BJSupoort

  • 602 Points 500 badge 2x thumb
Hello Craig,

We could see that you have already worked this out with our support team and got the issue resolved. 

Do let us know for any further assistance in this regard, we would be happy to help you. 

Thanks and Have a great day ahead.